Uitvaart Dillema
Een stijlvolle uitvaart is mijn zorg
swoop gray

ABFH7167 Dillema UitvaartveOnze partner in
Uitvaart fotografie

Arie Bon fotografie nieuwkoop

Wanneer een naaste overlijdt heeft u het al zwaar genoeg. In de periode tussen het overlijden en de uitvaart is het fijn als u een uitvaartverzorger heeft die u kunt vertrouwen. Astrid Dillema uit Nieuwegein is zo iemand, in 2001 startte zij uitvaartverzorging Dillema. ‘Bij mij krijgen nabestaanden naast een persoonlijke aanpak de tijd om hun beslissingen te nemen. Het mag niet zo zijn dat mensen achteraf graag dingen anders hadden gezien’, vertel Astrid.

Een roeping
Astrid zit alweer 25 jaar in het vak en haalt nog steeds voldoening. ‘Dit vak is een roeping. Je kunt dit alleen doen als je veel inleveringsvermogen hebt. Daarnaast is de persoonlijke benadering voor mij erg belangrijk. Het maakt mij niet uit wanneer mensen mij bellen, ik maak tijd. Als ik gebeld word laat ik het aan de mensen over of ik de dezelfde dag nog kom of de dag daarop. Mensen zijn na zo’n gebeurtenis verdoofd, daarom moet je alles doen in het tempo van de nabestaanden’, legt Astrid uit. Zodra Astrid bij u thuiskomt blijft ze net zo lang tot alles duidelijk is en alle wensen zijn besproken.

Persoonlijk
Zoals Astrid al aangeeft. Is de persoonlijke benadering erg belangrijk. U heeft alleen met Astrid te maken, de vertrouwensband is immers erg belangrijk. ‘mensen vertellen je toch veel persoonlijke dingen. Daarom vind ik het belangrijk dat ze niet iedere keer door een ander bijgestaan worden. Of het nou gaat om afscheid nemen, de uitvaart zelf of een gesprek achteraf: alles loopt via mij. En ook hierbij maakt tijd niets uit. Bovendien regelt Astrid Dillema alle zaken die u uit handen kunt geven. Op die manier kunt u zich richten op uw naaste en het verwerken van uw eigen verdriet.

Kinderen
Of het nu gaat om ouders of om grootouders, ook voor jonge kinderen is het overlijden van een naaste een ingrijpende ervaring. ‘Vaak zie ik nog dat kinderen er buiten gehouden worden, ik ben van mening dat ze er juist bij betrokken moeten worden. Ik laat de kinderen een kaarsje aansteken tijdens de dienst. De kaars symboliseert dat de persoon bij je blijft en ze kunnen dan thuis altijd het kaarsje aansteken als ze verdrietig zijn of op welk gewild moment dan ook. In het uitvaartcentrum is tevens een speelhoek voor de kinderen aanwezig, zodat kinderen ook afleiding hebben’ vertelt Astrid

Wensboom
Voor het rouwcentrum staat een grote wensboom. Vanaf december wil Astrid er graag een gedenkplaats van maken door de boom met wensen te vullen. Iedereen kan zijn wens in de boom hangen. `dat hoeft niet alleen ter nagedachtenis aan overledene mensen te zijn. Het kan ook iemand zijn die wenst dat een vriend of vriendin weer beter wordt. De boom is bedoeld voor iedereen die zich geroepen voelt´.
Een stijlvolle uitvaart is mijn zorg.

Wat te doen bij Coronavirus

Een persoonlijk afscheid

Dillema is er voor iedereen

Wie zet jij in het licht

Een persoonlijk afscheid

Oog voor Detail en gevoel voor stijl

Wanneer een naaste overlijdt

Kabinet wil bezuinigen op nabestaandenuitkering

Gesprek Voorzitter Keurmerk

Contact gegevens

Een stijlvolle uitvaart is mijn zorg.
Dag en nacht persoonlijk bereikbaar op

030 - 2 94 72 42
06 - 51 55 91 49

Drilleveld 25
3431 ES Nieuwegein

Privacybeleid

Privacybeleid AVG van Dillema Uitvaartverzorging 

Delen is lief

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Volg mij op

Mijn website maakt gebruik van functionele Analytische en Social Sharing om de website te verbeteren. Lees hier onze AVG.