Uitvaart Dillema
Een stijlvolle uitvaart is mijn zorg
swoop gray

ABFH7167 Dillema UitvaartveOnze partner in
Uitvaart fotografie

Arie Bon fotografie nieuwkoop

Uw zorg uit handen
Wanneer er iemand die we liefhebben komt te overlijden, staat de wereld even stil. Toch moet er tijdens deze emotionele dagen wel veel geregeld worden. Het is fijn als iemand u de zorg voor de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken uit handen kan nemen. Astrid Dillema van Uitvaartverzorging Dillema doet dit graag voor u.

Mijn werk draait om persoonlijke aandacht en begeleiding.
Al vijfentwintig jaar oefent Astrid het vak van uitvaartverzorging uit en sinds 2001 doet ze dit vanuit haar eigen bedrijf Uitvaartverzorging Dillema. Mijn jarenlange ervaring heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om nabestaanden te steunen in deze dagen. Om bereikbaar voor ze te zijn en aandacht te hebben voor de gevoelens van diegenen die achterblijven. Het maakt mij niet uit wanneer mensen mij bellen, ik maak tijd. ’De manier waarop Astrid haar werk doet, draait om persoonlijke aandacht en begeleiding. ‘Ik help nabestaanden om de uitvaart tot een heel persoonlijk afscheid te maken. In stijl en met respect, ongeacht levensovertuiging.

EIGEN INVULLING
´Het spreken van een persoonlijk afscheidswoord, het laten spelen van speciale muziek; het zijn allemaal voorbeelden van manieren om een eigen invulling aan een uitvaart te geven. Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Graag help ik de nabestaanden om de uitvaart die belangrijke, persoonlijke toegevoegde waarde te geven. Zo heeft de familie alle rust en tijd om die belangrijke laatste dagen afscheid op een passende manier in te vullen.

Met voldoening terugkijken
Als familie en vrienden op hun eigen individuele manier een invulling aan het afscheid kunnen geven, dan helpt dat om het afscheid een uniek karakter te geven. Astrid: ‘wanneer u na afloop, ondanks het gemis, een goed gevoel heeft over de uitvaart, heeft dat een positief effect op het verwerken van het verdriet. Dat maakt het makkelijker om het afscheid van uw dierbare een plaats in uw leven te geven.’

Huiselijk rouwcentrum
Het rouwcentrum van Uitvaartverzorging Dillema biedt alle gelegenheid voor de uitvaartplechtigheden en afscheidsdiensten. Het rouwcentrum is stijlvol ingericht en beschikt over 2 rouwkamers en een grote zitruimte waar u rustig afscheid van uw dierbare kunt nemen en condoleancebezoek kunt ontvangen. Ik geef de nabestaanden alle tijd tijden een condoleancebezoek en bied ze de mogelijkheid om foto’s te tonen op het beeldscherm aan de muur. Ook op het gebied van catering zijn er tal van mogelijkheden, zowel voor als na de uitvaart. We kunnen aan al uw wensen voldoen. Ieder uitvaart is natuurlijk anders, maar ik probeer de wensen altijd waar te maken voor iedereen.

Kinderen betrekken
‘Voor de kinderen is er een kinderhoekje ingericht met allerlei soorten speelgoed. Ik let goed op de rol van de kinderen bij een uitvaart. Ze worden overal bij betrokken en mogen helpen en momenten dat het mogelijk is. Wanneer de nabestaanden, en dus ook de kinderen, zelf een symbolische rol vervullen bij de uitvaart, Dan heeft dat een positief effect op het verwerken van het verdriet. Dat kan al in hele kleine dingen zitten. Bijvoorbeeld in het meehelpen met de verzorging het helpen sluiten of dragen van de kist, het aansteken van kaarsjes, het maken van tekeningen door de kinderen, noem maar op. Ik kan heel veel suggesties doen om de uitvaart een persoonlijk karakter te geven.’

Ik help u graag met….
De aangifte van overlijden bij de burgerlijke stand.
Het overbrengen, verzorgen en opbaren in het rouwcentrum, thuis of elders.
Het vastleggen van de tijd van de begraafplaats of crematorium.
Het vormgeven, opstellen, drukken en versturen van rouwkaarten.
Het verzorgen van een advertentie in de krant.
Het ondersteunen bij de vormgeving van de uitvaart.
De uitvaartkist, rouwvervoer en bloemstukken.
Het begeleiden van de begrafenis of crematieplechtigheid
Het afwikkelen van verzekeringen.

 

Wat te doen bij Coronavirus

Een persoonlijk afscheid

Dillema is er voor iedereen

Wie zet jij in het licht

Een persoonlijk afscheid

Oog voor Detail en gevoel voor stijl

Wanneer een naaste overlijdt

Kabinet wil bezuinigen op nabestaandenuitkering

Gesprek Voorzitter Keurmerk

Contact gegevens

Een stijlvolle uitvaart is mijn zorg.
Dag en nacht persoonlijk bereikbaar op

030 - 2 94 72 42
06 - 51 55 91 49

Drilleveld 25
3431 ES Nieuwegein

Privacybeleid

Privacybeleid AVG van Dillema Uitvaartverzorging 

Delen is lief

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Volg mij op

Mijn website maakt gebruik van functionele Analytische en Social Sharing om de website te verbeteren. Lees hier onze AVG.