Uitvaart Dillema
Een stijlvolle uitvaart is mijn zorg
swoop gray

Verzekeren:

Het is raadzaam tijdig na te gaan voor welk bedrag u precies verzekerd bent of hoeveel middelen u beschikbaar heeft, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een naturaverzekering levert normaal gesproken diensten, in ruil voor de betaalde premie. Als u besluit de uitvaart door een ander te laten verzorgen (dit kan geen enkele maatschappij u verbieden), dan keert de maatschappij een bedrag uit in plaats van dat zij zelf de diensten levert.

Een kapitaal- of sommenverzekering keert het verzekerde bedrag uit aan de nabestaanden of aan de uitvaartondernemer. U bent doorgaans vrij om de ondernemer te kiezen die u wilt.

Indien gewenst kunnen wij voor u de afwikkeling van de polis verzorgen.

Op de vraag wat u het beste kunt doen als u nog geen uitvaartverzekering heeft, is over het algemeen het advies dat u het voordeligst uit bent als u zelf spaart voor de uitvaart, mits u natuurlijk over voldoende middelen beschikt.
Als u overweegt om een uitvaartverzekering af te gaan sluiten, kunt u het beste een kapitaalverzekering nemen. Deze verzekering keert bij overlijden een geldbedrag uit aan de nabestaanden of aan de uitvaartondernemer. Op die manier bent u het meest vrij in uw keuzes en weet u ook precies waar u aan toe bent. Een koopsompolis is vaak tot op hoge leeftijd mogelijk.

Wanneer u behoefte heeft aan een goede uitvaartverzekering of meer informatie daarover, kan ik u daarbij helpen.

Ik heb een vrijblijvende samenwerking met Albert Klomp, een deskundige, onafhankelijk adviseur op het gebied van verzekeringen.

Hij kan u vrijblijvend informeren over de verschillende mogelijkheden om uw toekomstige uitvaart ook financieel nu al goed te regelen.

Contact gegevens

Een stijlvolle uitvaart is mijn zorg.
Dag en nacht persoonlijk bereikbaar op

030 - 2 94 72 42
06 - 51 55 91 49

Drilleveld 25
3431 ES Nieuwegein

Privacybeleid

Privacybeleid AVG van Dillema Uitvaartverzorging 

Delen is lief

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Volg mij op

Mijn website maakt gebruik van functionele Analytische en Social Sharing om de website te verbeteren. Lees hier onze AVG.